top of page
Groene Geometrische Vormen

Omdat je brein anders mag zijn...

Over mijzelf

Ik ben Annick Bontemps. Ik zou mijzelf omschrijven als enthousiast, extravert, gedreven en leergierig. Ik hou van humor en ik heb een open geest en hart.

Eerlijk gezegd moet ik eraan toevoegen dat ik ook een chaotische perfectionist ben (moeilijke combinatie), irritatie opwek omdat ik net iets te veel op de voorgrond sta en mijn gezinsleden of collega’s lastigval met een oneindige stroom aan nieuwe ideeën.

Ik herken mijzelf in vele eigenschappen van beelddenkers maar ook een beetje in die van lijndenkers. Dit alles maakt mij uniek.

Website foto.jpg

Hoe ouder ik word, hoe meer ik mijzelf ken en accepteer. In het omarmen van mijn imperfecties en kwetsbaarheden, voel ik een sterke verbondenheid met de natuur. Zoals ik de natuur bewonder in al haar verschijningsvormen, zo kijk ik ook naar mijzelf. Ik hoef niet te voldoen aan een standaard.

Op het moment dat ik mijn kleine kantjes kon zien en waarderen, voelde ik meer vrijheid. De vrijheid om mijzelf te zijn en te laten zien, te ondernemen en te coachen … Dit gevoel wil ik graag overbrengen. 

Het creëren van kansen vind ik heel belangrijk. Dit is steeds een rode draad geweest in mijn loopbaan. De laatste jaren werk ik als leerkracht en zorgbegeleider in het tweedekansonderwijs voor volwassenen. In deze job heb ik het voorrecht om samen te werken met studenten met leer- en ontwikkelingsstoornissen. Samen met hen ben ik op zoek gegaan naar methodes die werken.
 

Ik nodig je uit voor een vrijblijvend gesprek en luister graag naar jouw noden.

Opleidingen

bottom of page